Släp från Tiki

Släp från Tiki

JM Bil säljer släp från Tiki. Hos Tiki finns de flesta typer av släp till din bil, här på sidan kan du se vilka. Besök gärna Tikis hemsida, och kontakta sedan oss. Du kan också kontakta oss direkt, så ser vi tillsammans vad du behöver. Hitta ditt nya släp från Tiki redan i dag!

Släp från Tiki för bil

Det här är Tiki

Tiki har tillverkat släp för den skandinaviska och baltiska marknaden i över 30 år. Släpen är byggda för att klara både ett tufft klimat och klimatomställningen. Företaget satsar på hållbarhet och kvalitet, med ett brett urval av transportlösningar för bilar. Tiki har sitt huvudsäte i Estland.

Släpvagnar

Tiki har närmare 40 olika bromsade och obromsade släpvagnar i olika storlekar. Du kan välja mellan bultad och svetsad ram. För dagligt bruk rekommenderar Tiki att du väljer en släpvagn med svetsad ram. Du kan också utrusta din släpvagn med kapell och andra tillbehör.

Se alla släpvagnar på tiki.se

Båttrailer

Vare sig du behöver transportera en liten eka eller en 10-metersbåt finns det en båttrailer som passar dina behov. Och skulle du mot förmodan inte hitta en som passar hjälper Tiki gärna till med speciallösningar.

Se alla båttrailrar på tiki.se

Båtvagnar

En båtvagn får du använda på ett slutet område, till exempel i en hamn. Det är en prisvärd lösning, men inte avsedd för allmänna vägar. Om du behöver transportera din båt på en allmän väg behöver du i stället en båttrailer.

Se alla båtvagnar på tiki.se

Jetskitrailer

Har du en jetski du behöver förflytta? Tiki har en bra modell.

Se Tikis jetskitrailer på tiki.se

Bilsläp

Du som behöver transportera bilar kan välja mellan ett antal olika bilsläp hos Tiki. Ramper som går att dra ut ingår i standardutrustningen.

Se alla bilsläp på tiki.se

Maskinsläp

Behöver du ett släp i jobbet? Tiki har entreprenadsläp för professionellt bruk till mindre traktorer, grävmaskiner, reklamvagnar och kabelrullar.

Se alla maskinsläp på tiki.se

Snöskotersläp

För dig med snöskoter finns specialdesignade snöskotersläp.

Se alla snöskotersläp på tiki.se

Skåpsläp

Tiki har ett mindre antal skåpsläp, med eller utan sidodörr. Med sidodörr blir det lättare att lasta av och på.

Se alla skåpsläp på tiki.se

Plattformssläp

Det här är den bästa lösningen om du behöver lasta gods från sidan. Du kan också enkelt plocka bort alla sidor, om de är i vägen för dig. Du kan även koppla på en ramp för att köra eller rulla upp gods.

Se alla plattformssläp på tiki.se

Rastvagnar / bygg- och kontorsvagnar

Tikis rastvagnar kan du använda som mobilt kontor. Invändigt finns bord, sittplatser och LED-belysning. Vagnen är även byggd för att inte bli för kall eller för varm, med härdat glasfönster. För att ingen ska kunna titta in kan du dra ner skydd för fönstret.

Se rastvagnar på tiki.se

Kontakta oss om släp från Tiki

Har du hittat det perfekta släpet? Eller behöver du hjälp med att hitta ett? Hör av dig till oss via telefon eller mejl.

Kontakta JM Bil

831
832