AC-reparation Enköping

AC-reparation och AC-service i Enköping

Har du det för varmt i bilen eller tvärtom för kallt? Vi är certifierade för air conditioning i alla typer av fordon och löser snabbt alla dina problem med luftkonditioneringssystemet. Vi är också certifierade för F-gas. Välkommen att boka tid för AC-service eller AC-reparation i Enköping!

Boka tid för AC-service eller AC-reparation

JM Bil är certifierade för AC och F-gas

Vår personal är utbildad och certifierad enligt nya F-gasförordningen. Observera att det inte är tillåtet att hantera F-gaser utan denna certifiering - läs gärna mer på Naturvårdsverkets hemsida. Hos oss kan du alltid lämna ditt fordon i trygga händer.

Få hjälp till alla typer av fordon

Vi reparerar AC-system i såväl vanliga privatbilar som fordon avsedda för yrkestrafik. Några exempel är

  • husbilar
  • lätta och tunga lastbilar
  • bussar
  • entreprenadmaskiner
  • skördetröskor
  • traktorer.
För att underlätta för dig har vi också en servicebil utrustad för att utföra AC-service och reparationer på plats hos kund. På så vis kan vi även åtgärda stora, stationära maskiner som inte går att flytta

Välfungerande AC håller bränslekostnaderna nere

Vårt svenska klimat ställer tuffa krav på din bils klimatanläggning. På vintern vill du så klart slippa frysa och på sommaren är det skönt med lite behaglig svalka. Det här sliter på ditt AC-system som därför behöver en översyn då och då. Dåligt fungerande AC gör nämligen att systemet får arbeta hårdare, vilket i sin tur medför högre bränslekostnader. Det kan du undvika genom regelbunden AC-service.

Byt kupéfilter för hälsans skull

Filtret i AC-anläggningen samlar med tiden pollen, smuts och bakterier, vilket kan framkalla allergier. Byt därför filter ibland för ren och fräsch luft i bilen. Om du tycker att det luktar konstigt när du använder luftkonditioneringen kan du behöva göra en antibakteriell behandling av systemet. Kontakta oss så gör vi det åt dig i en handvändning.

Har klimatanläggningen slutat fungera?

Regelbunden service förlänger livet på din AC-anläggning och ger dig en behagligare miljö och lägre bränslekostnader. Om klimatanläggningen däremot har slutat fungera är det dags att komma in med bilen för reparation. Våra AC-tekniker är specialiserade på just detta.

806
814