Om JM Bil


Nautec båttillbehörJM Bil - Enköpings mest kompletta anläggning för bilservice

Vi startade vår bilverkstad för snart 30 år sedan för att serva Enköpingsbornas bilar. Idag har vi många stamkunder i Enköping men också i Stockholm tack vare snabba leveranser och vårt koncept med hämtning, lämning, bärgning samt lånebilar. Vi vill att du ska känna att du alltid kan ringa oss på JM Bil när du behöver bilservice i Enköping, oavsett om du bor i stan, bilpendlar eller har en större bilpark i Stockholm.

Bilservice och reparationer för alla bilmärken

När JM Bil startade sin verksamhet fanns ett krav på att bilar skulle servas på auktoriserade märkesverkstäder. JM Bil var därför länge auktoriserad märkesverkstad för Renault, Dacia och Chevrolet. Kravet upphörde dock redan 2003 och i dag servar vi alla märken med bibehållna garantier från tillverkaren.

Vår specialitet är reparationer och service men på senare år har vi också börjat med försäljning av terrängfordon och begagnade bilar. Hos oss hittar du också bildelar och självklart däck och fälg.

Vårt kvalitetskoncept för din privatbil eller bilpark

Vi har en komplett anläggning för bilservice i Enköping, nu med en ny hall där vi även kan ta emot större fordon på upp till 6,5 ton. Vi har möjlighet att utföra snabba leveranser och hos oss kan du även boka lånebil för den tid vi tar hand om ditt fordon. Vi hämtar också bilar för reparation, lämnar bilar vi servat och bärgar bilar som fått problem under gång. Det här helhetskonceptet är en del av vårt kvalitetstänk inom JM Bil.

För din trygghet håller vi genomgående hög kvalitet på såväl arbete som material och samarbetar med samtliga försäkringsbolag. För att hålla oss à jour med utvecklingen i vår bransch genomgår också vår personal kontinuerlig vidareutbildning inom olika områden.

JM Bil värnar om miljön

Vi är noggranna med att göra allt vi kan i vårt dagliga arbete för att skona miljön. Vi följer därför de regler som finns, källsorterar allt avfall och har bytt till LED-lampor överallt i verkstaden.

Det här är vi

JM Bil startades av Johan Mörk i Enköping 1996. Vi har idag en personalstyrka som omfattar ett tiotal personer.

Avbetala med Resurs Bank

Vi vill stolt presentera vår samarbetspartner Resurs - banken som vet hur det känns. Vi vill tillsammans med Resurs bidra till balans i ditt liv och din vardag. Dela upp din betalning till en månadskostnad som passar dig med upp till 24 månader räntefritt. Du betalar först när fakturan kommer, månaden efter köpet.

resursbank.se/resurs-partner

807