Bilverkstad i Enköping

Bilverkstad i Enköping: service och reparationer

Oavsett om du har problem med bilen och behöver komma in med den, eller om du bara vill se över bilen inför en bilbesiktning, är du välkommen in till oss. Vi vill att du ska känna att det är enkelt att ha bil och erbjuder därför lånebil samt tjänster där vi även hämtar och lämnar fordon i samband med service och reparation. Välkommen in till JM Bil, din bilverkstad i Enköping!

Vi servar alla bilmärken

Vi servar alla bilmärken med bibehållna garantier från tillverkaren, men är dessutom auktoriserad bilverkstad för Chevrolet. JM Bil använder avancerad diagnosutrustning för felsökning på de flesta bilmärken. För din trygghet samarbetar vi med samtliga försäkringsbolag.

Bilreparationer

Vi utför alla typer av bilreparationer, allt från enklare reparationer som bromsbyten och kamremsbyten till rostskador och omfattande motorrenoveringar. Självklart tar vi också hand om punkteringar och bilplåtskador som uppkommit vid olyckor eller parkering. Reparation av AC - air conditioning - är ytterligare en av våra specialiteter.

Bilservice

Din bil mår bra av regelbunden bilservice och vi hjälper dig med alla typer av kontinuerliga underhållsåtgärder. Regelbunden bilservice är också ett sätt att hålla kostnaderna för bilen nere i det långa loppet. Kanske är det dags för bilbesiktning, till exempel? Vi utför kontroll inför besiktningen, för att du smidigt ska komma igenom utan anmärkning. Har du redan fått nedslag på besiktningen? Kom in till oss, så åtgärdar vi det så att du enkelt kommer igenom ombesiktningen i stället.

Vi utför också

Behöver du hjälp med större fordon eller hela bilparken?

Hos JM Bil hjälper vi inte bara dig som privatkund utan även större företag med många fordon av olika slag. I vår nya hall tar vi emot till exempel husbilar och andra fordon upp till till 6,5 ton.

JM Bil hämtar och lämnar bilar på begäran hos dig som kund. Därför har vi många stamkunder även i Stockholm som på så vis behändigt får hjälp med hela bilparken.

Bärgning av bil

Vi bärgar bilar som råkat ut för olycka och tar hand om reparationerna.

Lånebil

Hos oss kan du boka lånebil för den tid du måste vara utan din egen bil.

Boka tid i vår bilverkstad

806