Släp från Debon

Släp från Debon

Via oss på JM Bil kan du köpa släp från Debon. Debon är specialiserade på skåpsläp och tippsläp. Här presenterar vi företaget, men besök gärna även Debons hemsida för att titta närmare på de olika modellerna. Därefter kontaktar du oss - eller hör av dig till oss direkt, om du vill ha hjälp med ditt val av släp!

Det här är Debon

Debon Trailers är en del av Cheval Liberté, som länge varit ett av de ledande företagen inom hästsläp i Europa. År 2010 lanserade de en serie släpvagnar för den professionella marknaden under namnet Debon. Debon-släpen är stabila och robusta för att hålla i många år. Debon förstår vikten av detaljer som tål tuffa tag, samt goda köregenskaper i ur och skur. Debon har sitt huvudsäte i Frankrike.

Debon Logo

Skåpsläp

Skåpsläp från Devon.

Debon skåpsläp har smarta detaljer och stora möjligheter. De finns i olika storlek och olika utförande, men gemensamt för alla är hög prestanda och hållbarhet.

Se alla skåpsläp på debon.se

Tippsläp

Tippsläp från Debon.Med tippsläp från Devon kan du tippa lasten åt sidan. Du kan också ta bort sidorna vid lastning och lossning, för att sedan enkelt montera på dem igen. Montera på och av ramper ... kort sagt, Debons tippsläp är optimala för krävande last.

Se alla tippsläp på debon.se

Kontakta oss om släp från Debon

Svårt att välja? Eller har du hittat ett du gärna vill köpa? Hör av dig till oss!

Kontakta JM Bil via telefon eller mejl

831
833