Däck och fälg Enköping

Däck och fälg i Enköping

Med däck och fälgar från JM Bil åker du tryggt, miljövänligt och snyggt genom både strålande sommarlandskap och gnistrande snö. Självklart hjälper vi dig också att byta däck och monterar dina nya fälgar. Välkommen att kontakta oss om däck och fälg i Enköping!


Byt till sommardäck hos JM Bil.

Köp nya däck och fälgar hos oss

Med nya däck får du både kortare bromsstäcka och mindre utsläpp, vilket är bra för miljön. Hos JM Bil hittar du alltid säkra däck till bra pris och från ledande märken på marknaden. Vi rekommenderar dig också att byta däck i tid eftersom däck är färskvara och av säkerhetsskäl bör bytas efter tio är, även om de fortfarande ser bra ut.

Hos oss hittar du också snygga fälgar som passar vårt svenska klimat. Besök oss så väljer vi ut däck och fälgar som passar just din bil.

Montering ingår.

Vid köp av däck och fälg hos oss får du räntefri avbetalning i fem månader utan några avgifter!

Jobbigt att byta däck? Kom in till oss i stället!

Vi hjälper dig gärna att byta till sommar- eller vinterdäck. I vår bilverkstad monterar vi också självklart dina nyinköpta däck eller fälgar. För att få ut så mycket som möjligt av dina däck, och samtidigt hålla kostnaderna nere, balanserar vi däck och utför hjulinställningar. För allra bästa resultat utför vi helt datoriserade fyrhjulsinställningar.

Datum för däcksbyte att komma ihåg

Byte till vinterdäck

1 december – 31 mars är det krav på vinterdäck.

Byte till sommardäck

15 april - 30 november är det krav på sommardäck.

När får dubbdäck användas?

1 oktober – 15 april får du använda dubbdäck.

Kontakta oss om däck och fälgar i Enköping

806
802