Kampanj: AC till lastbil Enköping

Kampanj: AC till lastbil
Enköping

Ska du ut på vägarna i sommar? Vi är certifierade för F-gas och AC i lastbilar. Kom förbi, just nu utför vi gratis AC-kontroll och påfyllning av köldmedel vid reparation av AC. Ta del av vår kampanj AC till lastbil i Enköping!

Kampanj: AC till lastbil Enköping

JM Bil är certifierade för AC och F-gas

Våra AC-tekniker är specialiserade på reparation av klimatanläggningar i både lastbil, entreprenadmaskiner och privata fordon. De är utbildade och certifierade enligt nya F-gasförordningen. Du lämnar alltså din lastbil i trygga händer och kan garanterat se fram emot en behaglig temperatur under arbetspassen i sommar.

Kör klimatsmart och hälsosamt med fungerande AC

Det är smart att se över AC-anläggningen regelbundet. Du tillbringar mycket tid i lastbilen och AC är en viktig del av din arbetsmiljö både när det är varmt ute, och när det är kallt. Med välfungerande AC slipper systemet arbeta lika hårt och du gör av med mindre bränsle. Det är bra för klimatet. Men genom att byta ut filtret regelbundet höjer du också kvaliteten på den luft du själv andas in under arbetsdagen. Filtret samlar nämligen pollen, damm och bakterier. Ett nytt filter är därför i första hand smart för din egen hälsa och välbefinnande.

Kom in till oss för kostnadsfri AC-kontroll för lastbil

Kontakta oss
Jag godkänner att denna information får hanteras av JM Bil enligt deras integritetspolicy.

Tänk på att ju fler uppgifter du ger oss, desto snabbare kan vi ge dig ett korrekt svar!

 
Skicka!
Ring oss på 0171-44 04 20
806
814
823